GPS/GSM/GPRS Tracker Profesional

GPS/GSM/GPRS Tracker Profesional.GPS Tracker-ul auto este un dispozitiv de urmarire, ascultare sau setarea anumitor comenzi care vreti sa le dati masinii dumneavoastra. Acest dispozitiv se instaleaza pe autovehiculul care doriti sa-l urmariti si functioneaza non-stop in cazul in care este conectat la sistemul electric al masinii.

915,00 lei
Nicio taxa
Stoc epuizat
Payment visa googlewallet paypal mastercard
 

Politica de securitate

 

Livrare

 

Termeni și condiții de utilizare

GPS Tracker-ul auto este un dispozitiv de urmarire, ascultare sau setarea anumitor comenzi care vreti sa le dati masinii dumneavoastra. Acest dispozitiv se instaleaza pe autovehiculul care doriti sa-l urmariti si functioneaza non-stop in cazul in care este conectat la sistemul electric al masinii.


Acest dispozitiv poate fi folosit ca GPS auto, pentru monitorizarea unui autovehicul dar si ca un GPS portabil datorita autonomiei foarte mare. A se folosi pe autovehicule cu inchidere centralizata. Acest kit are un acumulator de rezerva Li-ion de 800 mAh reincarcabil si schimbabil. Dispune de slot pentru card SD. De asemenea acest aparat poate fi folosit si ca telefon mobil cu ajutorul  dispozitivului din pachet. Cu acesta puteti apela numarul de telefon dorit.

Aparatul dispune de functia de alertare in caz de consum mare de carburant in interval de timp redus (in cazul in care trackerul detecteaza ca nivelul carburantului a scazut cu mai mult de 8% in interval de 3 minute, acesta va trimite catre numarul predefinit mesajul “scurgere de carburant” si coordonatele autovehiculului).

Accesorii:

-      Antenna GPS

-      Antena GSM

-      Microfon

-      Cabluri: 4 pini, 10 pini si 12 pini

-      Senzor de soc

-      Sirena

-      Releu

-      Telecomanda: 2 bucati

-      Dispozitiv apelare

-      Camera video

-      Senzor de temperatura

-      Senzor de combustibil


Functii:

1. Localizarea si urmarirea prin sms: Aceasta functie consta in trimiterea coordonatelor prin sms ( latitudine, longitudine) folosindu-se o cartela SIM aflata in interiorul dispozitivului. Aceste coordonate se introduc in Google Maps sau alta aplicatie de localizare prin coordonate GPS, iar dumneavoastra veti avea posibilitatea sa vedeti cu exactitate locul in care se afla autovehiculul. Totodata pentru aflarea pozitiei aveti posibilitatea de a folosi un navigator GPS sau un telefon mobil cu GPS. Frecvente utilizate: 850/900/1800/1900 Mhz.

                                                       
2. Geo-Fence (Iesire din perimetru): activarea acestei functii are ca efect monitorizarea vehiculului in cadrul  unei arii determinate. Daca vehiculul va parasi zona setata de dumneavoastra, dispozitivul  va trimite un SMS de alarmare.


 In cazul in care masina va este furata, dumneavoastra puteti sa opriti intreg sistemul electric si de alimentare cu combustibili al masinii (implicit se va opri si masina)printr-un simplu SMS trimis dispozitivului. Aceasta functie a  GPS-ul este mai eficient decat o alarma. Ulterior tot printr-un SMS o veti putea reporni.


3. Diferite atentionari pe telefon:


Functii disponibile:

- Raportare pozitiei

- Alerta la depasirea unei arii presetate

- Alerta la miscare

- Alerta la depasirea vitezei presetate

- Alerta baterie descarcata

- Alerta senzori de impact

- Mod Silentios        

- Raportare pozitie periodica

- Functie SOS

- Urmarire prin GSM (raportare pozitie) sau GPRS (urmarire in timp real prin internet)

- Oprirea trackerului de la distanta printr-un simplu apel.

- Aflarea exacta a pozitiei (adresa exacta unde se afla dispozitivul)


 Daca bateria dispozitivului scade pana la o anumita limita necesara functionarii, acesta va va trimite indata un SMS in care va anunta ca bateria este slaba.


 Cu ajutorul dispozitivului puteti sa setati o limita de viteza pe care masina nu doriti sa o depaseasca iar daca vehiculul depaseste viteza setata de dumneavoastra dispozitivul va va trimite SMS.


Aveti posibilitatea de a seta dispozitivul sa va trimita coordonatele (latitudine, longitudine) si adresa exacta unde se afla dispozitivul (strada, oras)


5. GPRS – aparatul suporta protocolul de comunicare prin GPRS,  putand astfel sa urmareasca  in timp real pozitia  vehiculului, prin intermediul  INTERNETULUI , cu ajutorul unor harti detaliate oferite de diferiti furnizori (Google, Microsoft, etc.).

Urmarirea in timp real al obiectivului prin intermediul unui calculator conectat la internet.(cartela din dispozitiv trebuie sa aiba internet GPRS activat)

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.