Produse noi

Cele mai cumpărate

Camera ascunsa in powerbank 3000 mah, night vision, detectie miscare, memorie pana la 32gb

Availability: Acest produs nu mai este disponibil


Notify me when available

325,00 RON

Microcamera  video spion incorporata in bateria externa, ce include 3  functii: DVR (inregistrare audio si video), fotografiere, si incarcarea telefonului personal. Cu un aspect slim, metalic, elegant si discret, bateria externa cu camera spy este un gadget util si modern.

Camera video                                      

Unghiul de deschidere al lentilei minicamerei video spy este unul mare de 150 de grade iar rezolutia video este de 1920x1080. Astfel va efectua filmari de o calitate ridicata, cu culori vii, salvate pe un card micro-SD de pana la 32 Gb. Foarte important este faptul ca aceasta camera video spion are stabilizator de imagine pentru a filma clar chiar si atunci cand este tinuta in mana si beneficiaza si de tehnologia nightvision ce ii permite sa filmeze si noaptea sau in incaperi intunecate sau cu luminozitate scazuta.

Cel mai mare avantaj al minicamerei video spion in baterie externa este autonomia. Aceasta poate filma nelimitat in timp ce se incarca sau 13-15 ore cand acumulatorul bateriei este complet incarcat si aceasta este utilizata pentru a alimenta telefonul sau este "uitata" intr-un loc de interes.

Rezolutie: 1920*1080P,HDMI HD,MOV,30fps,H.264
Unghi: 150 grade
Format imagine: JPG, 4:3
Sisteme de operare compatibile: Window me/2000/xp/2003/vista,Mac os,Linux
Capacitate baterie: 3000mah
Memorie: suporta card microsd pana la 32 gb
Baterie: LI-on polymer
Indicatori: 3 leduri: 100%,2 leduri: 60%,1 led: 30%

No customer comments for the moment.

Scrieti o recenzie

Scrieti o recenzie

Produse recomandate pentru tine

Next Previous
Scroll