Cele mai cumpărate

Detector semnale RF GSM

Availability: Acest produs nu mai este disponibil


Notify me when available

118,00 RON

GMS RF Detector de erori este un dispozitiv care servește ca un detector GSM, fie că este vorba de bug-uri sau de orice semnal wireless în casa, biroul sau în alte locuri.

Acest dispozitiv special creat, de asemenea, dacă telefonul dvs. mobil nu este bugat. Dacă dispozitivul preia semnalul difuzat, acesta va începe să fluiere sau să vibreze, iar LED-urile verde se vor aprinde pentru a străluci în funcție de intensitatea semnalului.

Detectorul GSM funcționează pe toate frecvențele GSM, inclusiv camerele wireless. Puteți găsi cu ușurință dacă cineva din zona dvs. vorbește la telefon sau dacă telefonul dvs. este sub manipulare. Intermitentul, fluierul sau vibrația trebuie să fie continuu timp de cel puțin 1 minut sau mai mult și nu este sigur că prin telefon sunt transmise date sau semnale audio. Dispozitivul poate detecta probleme detectând camerele wireless, ascultând erorile sau alte dispozitive fără fir. Detector GSM de vânzare puteți cumpăra online în magazinul nostru la prețuri acceptabile. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți ceea ce căutați.

De asemenea, dispozitivul acceptă conectarea căștilor în cazul în care trebuie să efectuați o detectare silențioasă, adică fără sunet. Intervalul de detectare a semnalului GSM este de până la 10 M (în funcție de intensitatea semnalului GSM detectat).

Interval de frecvență: 860-965MHz (GSM); 1805-1880MHz (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

No customer comments for the moment.

Scrieti o recenzie

Scrieti o recenzie

Produse recomandate pentru tine

Next Previous
Scroll