Ceas de mana cu camera si WI-FI, HD 1280x720px

Acest ceas cu camera are un design elegant. Pe langa faptul ca fotografiaza si filmeaza, acest dispozitiv mai beneficiaza de functia Wi-Fi cu care puteti conecta ceasul la internet si puteti urmari imaginile in timp real de oriunde din lume.

345,00 lei
Nicio taxa
Stoc epuizat
Payment visa googlewallet paypal mastercard

 

Politica de securitate

 

Livrare

 

Termeni și condiții de utilizare

COD PRODUS: MIW-117

Functionalitate:

Ceasul cu camera spion dispune de un design elegant, avand o curea moderna din silicon. Puteti realiza cele mai discrete filmari datorita camerei foarte bine ascunse in ceas si de asemenea se pot inregistra in secret conversatiile. Totodata, datorita functie Foto puteti realiza fotografii clare fara a da de banuit.
Veti avea "la incheietura mainii" tot timpul o camera ascunsa.
Este foarte flexibil si usor de utilizat. Cadranul ceasului este NEGRU, camera fiind cu atat mai bine ascunsa si foarte greu de detectat.
Microfonul si mufa sunt protejate si sigilate impotriva umezelii.

Descarcati din Google Play sau AppStore aplicatia 9527, apoi porniti dispozitivul

Scanati cu telefonul retelele wireless, si veti gasi reteaua emisa de ceas, fara parola. Dupa ce v-ati conectat la reteaua ceasului deschideti aplicatia mai sus mentionata si adaugati la dispozitive prin scanare locala. Dupa ce adaugati dispozitivul, mergeti inapoi la adaugare dispozitiv, Network Settings, lasati acolo setata reteaua ceasului, apasati next, apoi selectati reteaua wireless la care sa se conecteze ceasul, setati parola si salvati. Ceasul se va restarta apoi se va conecta la reteaua wireless aleasa de dvs, iar prin aplicatia mai sus mentionata puteti vedea ceasul oriunde in lume.

Pachetul contine:

Ceas spy - memorie 16gb
Cablu conectare USB
Manual de Utilizare

 

Mentiuni:

Ceasul trebuie reincarcat inainte de fiecare utilizare.

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.