Acasa

Filtre active

915,00 lei

GPS/GSM/GPRS Tracker Profesional.GPS Tracker-ul auto este un dispozitiv de urmarire, ascultare sau setarea anumitor comenzi care vreti sa le dati masinii dumneavoastra. Acest dispozitiv se instaleaza pe autovehiculul care doriti sa-l urmariti si functioneaza non-stop in cazul in care este conectat la sistemul electric al masinii.

119,00 lei

Recorder audio digital USB stick 4 GB. MDU-401. Acest dispozitiv este combinat cu memorie flash cu capacitate de 8 GB si recorder audio digital. Arata ca un stick de memorie obisnuit dar ascunde un dispozitiv puternic pentru inregistrare de sunet. Inregistrarea se face cu apasarea butonului si veti putea inregistra cu un sunet cristalin pe o raza de 7m in...

445,00 lei

Ceas de perete cu camera video 1080P WiFi Android sau iPhone. Cod: MIW-112.   Acest produs este o camera video HD 1080 WiFi cu stocare externa, pe card.   Noul ceas de perete spion WiFi cu camera ascunsa, p2p ip pentru securitate acasă cu monitorizare wireless. Acesta poate fi controlat de la iPhone/Smartphone sau PC prin transmisii WiFi.